06 411 324 70
info@partyrent-venray.nl

Over Partyrent Venray

Visie

Partyrent-Venray is in zijn huidige vorm op verdere groei gericht. Met ons team zorgen wij ervoor dat onze service en de gemaakte afspraken altijd worden nagekomen. Onze medewerkers delen onze visie en hebben zich hieraan verbonden. Om de groei te realiseren luisteren we goed naar de verwachtingen van onze klanten.

  • Kwaliteit
  • Service
  • Afspraak nakomen
  • Passie

We streven de compleetste partyverhuurder te zijn en te blijven van Venray en omstreken. Wij willen blijven vernieuwen en streven ernaar om een trendsetter te zijn in onze branche. Als bedrijf streven we ernaar om voor u een betaalbaar en mooi en een geslaagd feest of event te zorgen en u deze zorg geheel uit handen te nemen. Wij beleven met u uw feest en u vindt dit terug in alles wat wij doen. Door goed te kijken naar trends in de markt willen wij ons verbreden om op termijn dit aan te bieden aan onze klanten. Wij staan open voor suggesties en tips van onze klanten en zullen dit blijven waarderen.

Onze visie is klantgericht denken en werken, servicegericht en met passie voor uw feest en event.

Doel

Partyrent-Venray richt zich zowel op de particulieren als de zakelijke markt. Door onze groei is het nodig het team te blijven versterken met gemotiveerde medewerkers. We kunnen u alles uit handen nemen, hiervoor hebben we een speciaal concept "All-In-Service". We werken samen met betrouwbare partners. U kunt alles aan ons vragen om een feest te organiseren en wij verzorgen het.

Partyrent-Venray is Peter Meirmans; een feest om zaken mee te doen.

In 2008 heb ik Partyrent-Venray opgericht van huis uit, al snel groeiden we uit het jasje en verhuisden we naar Merselo. Sinds enkele jaren zijn we gevestigd  op Keizersveld 52 L  te Venray. Hiervandaan kunnen we onze klanten beter bedienen. Snel groeide het personeel naar 8 leden.

In het voorjaar van 2017 heb ik besloten om met Partyrent-Venray een andere positie in te nemen in de markt. We zijn ons meer gaan richten op het ontzorgen van uw feest of evenement, dit doen we door onze service te optimaliseren en het tijdig vernieuwen van ons assortiment met mooie  producten zoals bijv "party in white" en het All-in service verder uit te breiden. Zo zorgen we dat u ontzorgd bent zodat u van uw feest kan genieten en samen met uw gasten kan genieten.

© 2018 Partyrent Venray
Created by